*2022 YAZ SEZONUNDA ÇEŞME’DE DALIŞ HİZMETİ VERMEMEKTEYİZ. 

Çeşme dalış turu hakkındaki program özetini aşağıda görebilir, Çeşme’deki dalış aktivitesi ile merak ettiğiniz ve sıkça sorulan soruların cevaplarını okuyabilir ve rezervasyon ile daha detaylı bilgi için aşağıdaki numaradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Çeşme Dalış Turu Detayları

Tur Fiyatı: Dalış Yapacak: ₺350

Dalış Yapmayacak: ₺200

Tur Günleri: Her Gün
Tur Başlangıç Saati: 10:00
Dönüş Saati: 17:00-18:00
Yanınızda Gelirken Getirin: Havlu, Güneş Kremi ve Gözlüğü, Yüzme Kıyafetleri
Fiyata Dahil Olanlar:
Profesyonel Eğitim Dalış Ekipmanları
Öğle Yemeği (Çeşitli ev yemekleri)
Fiyata Dahil Olmayanlar:
Fotoğraf ve Videolar (+50 lira)
İçecekler

Çeşme Dalış Turu 2022 – Çeşme Scuba Diving

Su altının büyülü dünyasını keşfe hazır mısınız? O zaman sizleri dalış yapılabilecek en güzel noktalardan biri olan Çeşme’ye alalım. Çeşme, su üstü güzelliklerinin yanı sıra su altı güzellikleri ile de ön plana çıkan bir tatil beldesi. Yazın geçireceğiniz harika tatili biraz daha güzelleştirmek isterseniz Çeşme dalış turu sizleri bekliyor. Gelin Çeşme tüplü dalış turunun detaylarına bakalım hızlıca.

1- Çeşme Tüplü Dalış Fiyatları Ne Kadar?

Çeşme dalış fiyatları 2022 yılında kişi başı 350 lira. Ben dalmayacağım ama eşlik edeceğim derseniz ise kişi başı 200 lira. Bu fiyata eğitim, dalış ekipmanlarının kullanımı ve öğle yemeği dahil.

*2022 YAZ SEZONUNDA ÇEŞME’DE DALIŞ HİZMETİ VERMEMEKTEYİZ. 

2- Kaç Dalış Yapıyoruz?

Bu turumuz daha önce hiç dalış yapmamış kişiler ya da amatör dalıcılar içindir. Bu yüzden deneme dalışı adı ile de anılır. Dalış turumuzda 1 ya da 2 defa dalıyoruz ve su altında yaklaşık yarım saat kalıyoruz. Dileyen katılımcılar ekstra ücret ödemeksizin ikinci dalışı da gerçekleştirebilir. Dalışınız maksimum 5 metreye kadar oluyor.

Eğer daha önce daldıysanız ve sertifikanız var ise sizlerin dalış programınız farklı olacak ve farklı eğitmenler ile dalacaksınız.

Bununla birlikte Çeşme dalış turu aynı zamanda bir tekne turu gibi de değerlendirilebilir. Yani tur sırasında yüzebilir, şnorkel ile de dalabilirsiniz. Bununla birlikte tur öncesinde sizlere çeşitli eğitimler verilecek bunlar da vakit alan şeyler hali ile.

3- Çeşme Dalış Turu Nereden, Ne Zaman Başlıyor?

Mayıs ve Eylül ayları arasında neredeyse haftanın her günü gerçekleşen Çeşme tüplü dalış turumuz, Çeşme dalış merkezimiz Çeşme Limanı’nda bulunuyor. Limandan ayrılış saatimiz 10:00. Gün boyu sürecek turumuz akşam üzeri yaklaşık 17:00 ile 18:00 arası sona eriyor.

Çeşme’deki bu tur da ilginizi çekebilir:

4- Nerede Dalış Yapıyoruz?

Çeşme’de bulunan ve Adalar ismi ile adlandırılan noktada dalışımızı gerçekleştireceğiz. Deneyimli dalıcılar, yine bu bölgede ama başka bir noktada dalacaklar.

Evet, Çeşme dalış turu detayları bu şekilde. Rezervasyon yaptırmak için yukarıdaki numaradan bizi arayabilir ya da sağ alttaki Whatsapp butonundan bize yazabilirsiniz.

Çeşme Dalış Turu

Tur Yorumları

3.50 based on 2 reviews
30/07/2022

Ağustos 13 tarihinden sonra, Çeşme de scuba ilk sertifikasını almak istiyoruz, iki kişi, irtibata geçeceğim bir telefon numarasına ihtiyaç var, rezervasyon programını ayarlamak için, paket halinde fiyat ı da öğrenmek istiyorum,

20/07/2023

Merhaba, güncel fiyat bilgisi ve irtibat numarası rica ediyorum, tesekkurler

Bir yorum yazın

Değerlendirme